Majhna lesena Hiška Osojnik, skrita v objemu narave v idilični pokrajini Podolševa, predstavlja popolno zatočišče za tiste, ki si želijo pobegniti od vsakdanjega vrveža in se potopiti v tišino ter mir, ki jih ponuja ta čarobni kotiček. S svojo omejeno kapaciteto sprejema največ šest oseb, kar zagotavlja intimnost in oseben pristop. Hiška se ponaša s tremi udobnimi spalnicami, dvema kopalnicama ter prostornim osrednjim bivalnim prostorom, ki združuje kuhinjo in dnevno sobo.

Toda prava čarobnost se razkrije na terasi, kjer se odpira nepozaben razgled na okoliške gore, kot so mogočna Raduha, slikovita Olševa in osupljive Kamniško-Savinjske Alpe. Tukaj se zdi, kot da čas miruje, in vsak trenutek postane dragocen spomin.

Poleg naravne lepote pa Hiška Osojnik ponuja tudi razkošje dodatnih užitkov. Masažni bazen in savna sta kot nalašč za popolno sprostitev in razvajanje, kar doprinese k celostnemu doživetju oddiha.

Posebno vrednost pa hiški dodaja tudi Mini trgovinica, ki gostom omogoča, da si kupijo in privoščijo okusne domače lokalne izdelke.

V leseni Hiški Osojnik se prepletajo udobje, naravna lepota in lokalna izkustvena ponudba, kar ustvarja nepozabno bivanje v naročju slovenskega podeželja. To je kraj, kamor se boste vedno znova želeli vrniti, da bi napolnili svojo dušo z energijo narave in se prepustili objemu miru ter udobja.